Wie zijn wij?

Logopediepraktijk Van Put heeft zeer goede samenwerkingsverbanden met scholen, huisartsen en het ziekenhuis in Apeldoorn en omgeving.

Hieronder stellen wij ons kort aan u voor:

De Praktijk

Anne Jop van Put

Mijn naam is Anne Jop van Put, praktijkhoudster van deze praktijk.
Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als logopedist en werk ik met kinderen én volwassenen. Ik ben allround geschoold maar ben gespecialiseerd in het werken met moeilijk verstaanbare kinderen en volwassenen met stemproblemen. Hiernaast werk ik bij Praktijkschool Apeldoorn als logopedist. Beide werkplekken geven mij veel energie.
Mijn logopedische kennis houd ik up-to-date en breid ik uit door middel van cursussen, want:

‘’Je bent nooit te jong of te oud om te leren!’’

Ik zie het als een grote uitdaging om op een speelse manier de kinderen uit te lokken tot een betere verstaanbaarheid. Samen lol maken tijdens de behandeling en tegelijk werken aan het logopedische probleem is iets waar ik goed in ben. Tevens haal ik veel voldoening aan het behandelen van stem- en ademklachten, dit doe ik door middel van larynxmanipulatie of de methode van Elfriede Öcker.

Jij hier? Interesse?

Logopediepraktijk Van Put heeft ruimte voor een leuke collega. Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of het contactformulier. We horen graag van je!