Wie zijn wij?

Logopediepraktijk Van Put werkt met drie vaste logopedisten. Wij hebben zeer goede samenwerkingsverbanden met scholen, huisartsen en het ziekenhuis in Apeldoorn en omgeving.

Hieronder stellen wij ons kort aan u voor:

De Praktijk

Anne Jop van Put

Mijn naam is Anne Jop van Put, praktijkhoudster van deze praktijk.
Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als logopedist en werk ik met kinderen én volwassenen. Ik ben allround geschoold maar ben gespecialiseerd in het werken met moeilijk verstaanbare kinderen en volwassenen met stemproblemen. Hiernaast werk ik bij Praktijkschool Apeldoorn als logopedist. Beide werkplekken geven mij veel energie.
Mijn logopedische kennis houd ik up-to-date en breid ik uit door middel van cursussen, want:

‘’Je bent nooit te jong of te oud om te leren!’’

Ik zie het als een grote uitdaging om op een speelse manier de kinderen uit te lokken tot een betere verstaanbaarheid. Samen lol maken tijdens de behandeling en tegelijk werken aan het logopedische probleem is iets waar ik goed in ben. Tevens haal ik veel voldoening aan het behandelen van stem- en ademklachten, dit doe ik door middel van larynxmanipulatie of de methode van Elfriede Öcker.

Ik ben werkzaam in beide locaties van de praktijk.

Jolijn Hendriks

Mijn naam is Jolijn Hendriks.

In 2014 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het speciaal onderwijs en in een logopediepraktijk. Na mijn studie heb ik gewerkt in een logopediepraktijk en op een orthopedagogisch centrum. Ik heb ervaring opgedaan in het werken met verschillende logopedische problematieken bij kinderen en volwassenen.

Wat ik zo leuk vind aan het werken in een logopediepraktijk is de afwisseling en variatie in de verschillende leeftijdsgroepen en hulpvragen van de cliënten. Ik volg cursussen om mijn logopedische kennis uit te breiden en te verdiepen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de logopedie.

Op maandag, woensdag en donderdag werk ik in de praktijk in Dok Zuid in Apeldoorn. Op vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk in Ugchelen.

Linda Buit - ten Brinke

Mijn naam is Linda Buit – ten Brinke.

De opleiding Logopedie heb ik aan de HAN in Nijmegen gevolgd en ben daar in juli 2016 afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik stages gelopen in een logopediepraktijk en op een cluster III school binnen het speciaal onderwijs. Na mijn opleiding heb ik gewerkt op een school met speciaal basisonderwijs en in een logopediepraktijk.

Ik geniet van mijn werk door de diversiteit aan doelgroepen en behandelgebieden. Iedere cliënt is anders waardoor het mij de uitdaging blijft geven om de behandelingen zo goed mogelijk op de cliënt af te stemmen. Daarnaast volg ik cursussen om mijn kennis en vaardigheden verder te blijven ontwikkelen.

Op dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag werk ik in de praktijk in Dok Zuid in Apeldoorn.